Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Mikor indult az oldal és miről szól?

Az oldal 2012. októberében indult, sok változáson ment keresztül, de továbbra is elsődleges témája a táplálék-kiegészítők, táplálkozás.

Mi is ez az oldal?

A blogon eredetileg hazai és külföldi táplálékkiegészítő akciók jelentek meg, de ez a funkció átköltözött az évek során erre az oldalra /myproteinkupon.com/ mivel az összes márka közül ők a legjobbak ár/érték arányban és a Myprotein-re voltatok kíváncsiak mindig, folyamatos akciókkal, így mindig tudjátok hol és mit érdemes venni a táplálékkiegészítők tengeréből! A blogon jelenleg jellemzően összehasonlításokat, DIY cikkeket és mindenféle okosságot olvashatsz a táplálkozás témakörében. Ezeket értelem szerűen a tanácsok rovat, összehasonlítások és Otthoni termék készítések menüpont alatt találod meg.

Megbízhatóak a külföldi források?

Nem mindegyik, de mi ügyelünk arra, hogy csak olyan oldalakról írjunk ami megbízható! Például a általunk legtöbbet említett oldal (ár/érték arányban a legjobb), a myprotein az EU legnagyobb táplálék.kiegészítő márkája! Sokan elfelejtik, hogy maga az alapanyagokat egyik cég se magának gyártja. Megvannak a jól bevált források az EU-ban (fehérjék esetében tej üzemek) és ezektől szerzi be mindenki az alapanyagot. Más kérdés, hogy utána milyen minőségben készül a végtermék (ezért nem találsz az oldalon sufni márkákat). Közben Myprotein elindította a magyar nyelvű oldalát is, így a nyelvi akadály is elhárult. Ezen felül más Angol márkákat is szoktunk még ajánlani, mivel jó áron lehet tőlük vásárolni, bár a szállítási feltételek sokszor rosszabbak.

Hogyan tudok rendelni?

Külföldi oldalakról is nagyon egyszerű rendelni manapság. Ugyan olyan mint ha itthoni webshopból venne bármit az ember. Ugyan úgy futár kihozza az árut, ugyan úgy neten, kártyával fizet az ember. Ez a mai világban már nem akadály a spórolásra. Hogy hogyan rendelj pl. Myprotein-ről arról linkelve egy cikk. A rendelések regisztrációhoz kötöttek. Regisztráláskor megadhatsz ajánló kódot (angol myproteinen SYUG-R1, bulkpowdersen MJ44585), te kapsz 5-25% kedvezményt, ezzel te is jól jársz, és a blogunkat is tudod "támogatni", mert rendelésed után kapunk pontokat. Tehát neked ez semmibe se kerül, de egy jó módja a "megköszönni" a munkánkat.  =)

Mennyiért szállítanak Magyarországra?

Ez oldalanként változik. Bulkpowdersnél 9.99font vagy 100font felett ingyen szállítanak (30kg-ig), ezért csak nagy tételben éri meg. A magyar Myprotein alap szállítási díja 890ft-1490Ft és 20.000Ft felett ingyen szállít, ami kb. a hazai webshopokkal vetekszik, ezért is lett első számú ajánlás az évek alatt a külföldi oldalak között.

Mennyi idő alatt érkezik meg a csomagom angliából?

Myprotein-től és Bulkpowders-től is jellemzően 4-5munkanap. Neten nyomon-követhető a rendelés. Olvasóink között eddig a rekord az 2nap volt, úgyhogy bármi megtörténhet :) Más cégeknél is jellemzően az 1 héttel lehet számolni (angliából).

Hogyan tudom érvényesíteni a kupon kódokat?

Elmész szépen az okoskupon.com oldalra vagy ha Myprotein akkor a myproteinkupon.com. Megkeresed az adott webshopot ahonnan vásárolnál. Rákattintasz a kérem a kedvezményt gombra, így megjelenik a kód, illetve megnyílik egy új lapon az adott kedvezménnyel kapcsolatos link, ahol maga a termék van, vagy több információ. Bármelyik oldalon, berakod kosárba a kiválasztott termékeket, ha végeztél, a végén a fizetési felületen van egy Discount Codes, vagy Kedvezmény mező, oda beírod a kupont, mellette refresh gomb és elvileg le is vonta a végösszegből a megfelelő akciót! Fontos, hogy legtöbbször csak egy kódot tudsz használni (de próbálgatni azért lehet).

Miért angol oldalakat ajánlotok főleg?

Egyszerű, mivel Európai nyelvek közül mi angolul tudunk, és az emberek 80%-a is konyít hozzá valamit, illetve Angliában kedvezőek a táplálékkiegészítő árak, és még a postaköltség is nagyon baráti. (pl. ezért nem írunk amerikai oldalakról, mert nem érné meg idepostázni valószínű + vám is lenne stb.) Főleg, hogy van magyar nyelvű myprotein oldal, így tényleg nincs kifogás. Egy bankkártya kell és kész.

Miért ilyen olcsók kint a termékek?

Rengeteg angol márka kicsit más üzletpolitikát folytat mint az itthon megszokott. Minimálisan költenek csomagolásra, reklámra, és csak webshopjuk működik, így alacsonyabban tudják tartani a költségeket, illetve az angliai adórendszer kedvezőbb a hazainál számos terméknél! Angliában se olcsó az összes gyártó, mert más üzletpolitika szerint működnek, de vannak gyártók akik azt választják, hogy inkább olcsón adják a termékeket, de sok embernek, illetve spórolnak a csomagoláson, reklámon...stb. Azt se szabad elfelejteni, hogy pl. Myprotein a legnagyobb EU-s felvásárlója az alapanyagoknak, így olyan árakat kap amit más cégek nem. Több = olcsóbb.

Hol tudok kapcsolatba kerülni veletek?

A Kontakt fül alatt megtalálod minden elérhetőségünket! Ajánlom Facebook-csoportunkat, ahol megoszthatod a véleményed tapasztalatod stb. A külföldi termékekről vezetünk egy vélemények rovatot, így mindenki leírhatja a tapasztalatait, ha már használt egy terméket (ez minden gyártó termékeire vonatkozik, mypro, bulkpowders, biotech, scitec...)

folytatás következik :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bottom Ad [Post Page]