Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Ahogy már egy régebbi cikkben is megállapítottuk, a Myprotein Impact Whey Protein terméke a piac egyik, ha nem a legjobb ár-érték arányú fehérjéje! Gyártótól ugye azt is tudjuk, hogy Európában ez a legtöbbet eladott fehérje és még azt is megkockáztatom, hogy a világon ebből a fehérjéből van a legtöbb íz!

Mennyibe kerül? Alap áron €72.99 az 5kg-os ízesített (62.99 a natúr) így  310Ft-os euróval számolva 4500Ft körül van kiló ára, de ne felejtsük, hogy ez az alap ár. Már már szinte bénának kell lenni, hogy ne tudja az ember minimum 20%-25%-al olcsóbban megvenni a folyamatos akcióknak köszönhetően, így 3400Ft/kg-os árral lehet számolni az ízesített verziónál ami igen baráti és egyben verhetetlen is (natúr meg ugye 2900Ft/kg körül)!

Lehet, hogy találsz XY noname fehérjét maximum picit olcsóbban (bár kétlem), de arra semmi garancia nincs, hogy az is ami. Lehet egy sufniban töltögetik a zsákot, kitudja mivel. Myprotein ugye EU legnagyobb márkája, komoly gyártósorral, ami bevizsgált és számos minősítést is megszereztek. Hogy ezt miért mondom? Mert visszatérő kérdés hogy mi a véleményem a megaüber nutrition vej protein termékéről. Semmi. Sosem használnám. Ez a kedvenc videóm a témában :)


Egy rövid videóban össze is hasonlítottunk több mint 40 Impact Whey Protein ízt. A cikk ennek a videónak az írott, kibővített változata.

Ideális esetben egy ilyen teszt akkor lenne a legjobb, ha lenne mondjuk 10 különböző ízlésű ember, aki végigkóstolja az összes ízt, pontozza és az alapján már talán ki lehetne, hozni egy győztest. Bár szerintem 99%, hogy nem lenne olyan íz, ami mindenkinek tetszik, mivel mindenkinek más az ízlése. Vicces is néha olvasni a neten véleményeket, amikor valaki valamilyen ízről leírja, hogy milyen szörnyű, nekem meg éppen pont az a kedvencem. Így mindenkinek azt javaslom, hogy saját maga próbálja ki az ízeket. Az a biztos! :)

Videóban kipróbált ízek: Áfonya, Áfonya sajttorta, Almáspite vaníliapuding, Ananász, Banán, Banoffee, Citromos sajttorta, Cookies and Cream, Csoki Brownie, Csoki karamell, Csoki kókusz, Csoki menta, Csoki narancs, Csoki mogyoró, Csoki mogyoróvaj, Csokoládé, Csokoládé Banán, Eper, Eperlekvár, Fahéjascsiga, Fehércsoki, Goldenszirup, Juharszirup, Kávé karamell, Málna, Mogyoróssüti, Mokka, Neapolitan, Pekándiós torta, Rockyroad, Sós karamell, Sticky Toffee puding, Tejeskávé, Természetes Banán, Természetes Csoki, Természetes eper,Természetes vanília, Tiramisu, Vanília, Vanília Málna, Ízesítetlen

Amit fontos elmondani: Ez egy vélemény, valószínűleg a te listád teljesen másmilyen lenne. Illetve az is fontos, hogy azok az ízek, amire pl. 2-t adtam lásd Csoki narancs az nem rossz íz, csak egyszerűen nem hasonlít a csoki narancshoz. Bármelyik ízt tudnám inni, mert egyik se rossz íz, maximum más hígítási arányt használnék a brutálisan édes ízeknél. Én 12,5g fehérjét raktam 100ml vízbe.

De nézzük a listát, remélem segít akár egy kicsit is a választásban:

Klikk a nagyításhoz
Oldódás egy jó shakerrel szerintem egyiknél sem probléma, de a pohárban keverés ugye már nem mindegyiknél működik, így ez egy jó referencia érték lehet arra, hogy mennyire is jól oldódik az adott íz. Aminél nullát láttok, az esélytelen volt önmagában az oldódásra.

Habzás egy olyan érték, ami nagyon függ a shakertől is. Fémgolyós shakert használtam. Egyiknél se volt tragikus. Ízesítetlenre már nem emlékszem miért kapott 1-et :) Talán ez habzott a legjobban, de ugye azért is lehet mert nincs benne ízesítés, ami még pluszban segíti az instatizálást.

Édességnél 1-5ig terveztem az osztályozást, de amikor találkoztam olyan ízekkel, mint a szirupos ízek vagy a mogyorós süti, akkor a jobb értékelés érdekében 10 lett a max :) Ugye már írtam, de nem variáltam a hígítási arányt. Nincs olyan, hogy túl édes fehérje, csak túl kevés víz.

Így összességében azt tudom mondani, hogy ez egy nagyon szubjektív összehasonlítás, de talán iránymutatást tud adni a választáshoz.

Feherjeblog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bottom Ad [Post Page]