Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Talán ismeritek a Fit2Fat2Fit programot amit egy lelkes személyi edző (Drew) kezdett meg, hogy lássák az emberek mire is képes az emberi test, nah és egy rakás akaraterő! A program az volt, hogy 26hét alatt felhízik egy bizonyos szintre és utána megpróbál, a kiindulási súlyához visszatérni. Ő most már elmondhatja, hogy átérzi mások helyzetét =)



 A program indulásakor 87kg körül volt, 26hét után 120kg és 52.hét végére ismét 86kg körül. Szerintem érdemes megnézni, két szempontból is.
1, Nincs lehetetlen, bárhonnan meg lehet kezdeni a fogyást.
2, Milyen könnyen és gyorsan el lehet hízni, és mehet a levesbe a kemény munka

Na de ami még érdekesebb lehet számunkra:
Most új programba kezd, Fit2Mass néven, amiben megpróbálja, hogy 12hét alatt mennyi izmot lehet felszedni! DE itt jön a csavar, a feleségével együtt (Lynn) fogja csinálni a programot! :) Ők is be akarják bizonyítani a nőknek, hogy attól hogy egészségesen eszel és súlyokat emelgetsz, nem fogsz úgy kinézni mint egy férfi, csak a test tónusát fogod jobb irányba mozdítani (mert ugye az izom határozza meg a tested formáját), és ha csak fogyózol mindig, lehet, hogy vékony leszel, de kétlem, hogy nagyon formás! (persze a csontos is egy forma) =)
Úgyhogy srácok, lányok! Érdemes figyelni szerintem :)

Az "utuk" elején elvégeztek mindenféle vizsgálatot, hogy tudjanak mihez hasonlítani (mind erőnléti mind egészségügyi). Tehát nem csak a kinézetre mennek, hanem a valós erőbeli fejlődésre is!




Drew
Lynn
súly
86,7kg
54,1kg
zsírtömeg
7,9kg
10,2kg
derék
86,4cm
63,5
csípő
95,3cm
90,2cm
comb
54,6cm
47,6cm
vádli
36,8cm
33,0cm
mell
107,3cm
87,6cm
bicepsz
41,9cm
27,3cm
nyak
40,6cm
30,5cm


Érdekes még, hogy bemutatják milyen kiegészítőket fognak szedni az átalakulás során. Hát őszintén, szerintem eléggé beleugrottak a mély-vízbe, (sok hormon alapú készítmény...stb.) de azért megtaláljuk az alap dolgokat is, úgy mint fehérje, vitamin, kreatin...stb. Érdekes, edzés utáni szénhidrátot nem láttam, úgyhogy most megnézhetjük mit hoznak ki ebből az amerikai okosok :) Én kíváncsian figyelem :)

szerk. megjegyzése:
Hormon alapú készítmények használatával kapcsolatban én nem vennék példát tőlük, főleg nem ha fiatal vagy. Tipikusan ez is egy olyan téma miről megoszlanak a vélemények, persze lehet mondani, hogy tudományosan igazolták, hogy ezek a természetes alapúak nem károsak, de szerintem már ti is látjátok, hogy az egészségügyi tudomány az ami a legtöbbet változik az évek folyamán. Valamit kimutatnak, 10-20év múlva meg a szöges ellentettjét! Tehát mi úgy állunk hozzá, hogy ha nem muszáj akkor inkább hagyjuk a dolgot... Persze más kérdés a versenyszerű sportolóknál, ahol ugye tilos kimondani, de testépítésben is kötelező a szteroid...stb. De ugye azt is jól tudjuk, hogy a versenyszerű sport nem mindig egyenlő az egészséggel! Úgyhogy ha "csak" az a célod, hogy jól érezd magad a bőrödben, és fittebb legyél, azt ezek nélkül is bőven el tudod érni! (persze lusta az ember, és mindent minél gyorsabban akar elérni, de ez már egy másik kérdés..)

De nem írok le mindent, kis angol tudással ti is megnézhetitek a dolgokat a weboldalukon és youtube csatornájukon! Jó szemezgetést!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bottom Ad [Post Page]