Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

HMB ismét egy jó termék, mert nagyon könnyű összehasonlítani, mert mindenhol ugyan az :)

Hmb, lényegében egy aminosav. Kis mennyiségben megtalálható a harcsában, tejben, grapefruitban. De kis mennyiségben természetes úton is termeli szervezetünk, ami a fehérje és külön a leucin beviteltől függ. Naponta a testben lévő Leucin kb. 5%-a alakul át HMB-vé, ami kb. 0,2-0,4g-ot jelent.

Javasolt, és tanulmányok által alátámasztott dózis, napi 3g legalább 3 részre szedve. A tanulmányok szerint 3g-nál több bevitele nem növeli a hatékonyságot. Segít a zsírmentes izom építésben tömegeléskor, illetve az izmok megtartásában szálkásításkor. Segíti a regenerálódást, gyorsítja az izmok felépülését az edzés után.Mellékhatása nem ismert! Gyógyászatban, idős korban használják a túlzott izomleépülés megakadályozására, lassítására.

Termékek:
Scitec - HMB
Scitec - Mega HMB
Biotech - HMB 1000
Biotech - HMB 3000
Peak - HMB
PowerTrack - SuperHMB
Myprotein - HMB por
Myprotein - HMB kapszula




Vélemény:
Scitec: Érdekes, de így a táblázatból jól látszik, hogy olcsóbb ha a kisadagosat vesszük, mint a Megát. Főleg, hogy a megából az előírt 3000mg=3g-ot sehogy se tudjuk bevenni, mivel 3kapszula az 2,7g :) Nem értem miért így találták ki ezt :) De egy szó mint száz: Drága!
Biotech: kapszulás verziót azt nyugodtan el lehet felejteni. Nem beszélve arról, hogy bevidd a 3g-ot ahhoz 12 kapszulát kell bevenned :) nonszensz az egész kicsit.Vicces, hogy kicsit ellentmondás van, mivel kapszulásnál a gyártó által előírt adag 1000mg, a por alapúnál meg 2*3000mg. Az utóbbit két szempontból sem javaslom: 1, érdemes több 1g-os adagra szétbontani inkább 2, ez a 2*3g bevitele nincs tudományosan bizonyítva, hogy hatásos lenne. Persze lehet próbálkozni (de akkor is inkább 6*1et mondanék). De kétségtelen, hogy itthon ha bevállalod a por alapút akkor ez a legjobb termék!
Peak: Itthoni kínálatban még ez a legolcsóbb kapszulás, előny, hogy 1 kapszula 1g így egyszerű a szedése.
PowerTrack: Nekik is sikerült a Scitec-Biotech duo alá menni, de ha már itthon kapszulásat, akkor Peak.
Myprotein hmb por: Itt nagyon szépen látszik, hogy mennyit is fizetünk azért, hogy valami be legyen kapszulázva. Por alapba pofátlanul olcsó a többi termékhez képest. Biotech por alapúja is 3x annyiba kerül. Olcsó, jó, ár/érték arány: 10/10 Egyet azért megegyeznék: por alapban elég ütős íze van. Röviden, olyan mint valami keserű gyógyszer. Finnyások kifekszenek tőle szerintem =P De citromos vízben, esetleg narancslében bárki számára ihatóvá válik.
Myportein hmb kapszula: Durva, hogy itt is a kapszulázott formáért mennyivel többet kell fizetni, de még mindig fele annyi még így is mint a Scitec mondjuk.

Szumma:
Ha bírod a durva ízt, vagy úgy vagy vele, hogy bármit képes vagy megenni csak használjon, és olcsó legyen akkor a por neked való. Ha kapszulát akarsz, akkor is a Myprotein HMB-re érdemes beruháznod egy jó akcióban.
Ha valamiért még mindig félsz Angliából rendelni (bár itt a segítség) és nem győz meg, hogy súlyos 10ezreket spórolsz meg akkor válassz egy boltban kapható márkát.


Olvastad már a többi összehasonlítást? Fehérjékről? Tömegnövelőkről? Esetleg saját otthoni keverés?

Lájkolj minket Facebook-on, hogy ne maradj le semmiről!

FeherjeBlog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bottom Ad [Post Page]