Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Gondolom mindenki ismeri a Popey mesét, ahol ugye mindig spenótot evett és ezért volt erős. (bár elég érdekes arányai voltak...de ez már más kérdés) =D

Nem tudom, mennyire voltak ezzel tisztában a mese készítői, de annyira nem volt hülyeség az alapvető gondolat. Hogy miért? Mert pl. a Beta Ecdysterone-t is jellemzően spenótból vonják ki. Persze ehhez nagyon sok spenótot kéne enni, de tegyük fel Popey megtette :)

De mit is tud ez? Ha elolvassuk az írásokat róla, szinte már csodaszernek gondolhatjuk (biztos meg is próbálják így eladni)

Röviden összefoglalva: az izom fehérjeszintézisét segíti (értsd a fehérje jobban be tud épülni az izomba), épp emiatt magas fehérje bevitel nélkül nincs sok értelme használni (nincs nagyon minek beépülni). Ezáltal elősegíti az izomtömeg növelést, de az erőt és teljesítményt is. Fokozza a zsíranyagcserét, így megkönnyítve a sokak által oly áhított tömegnövelést minimális zsírral. És még sok más... jól hangzik nem? De. De ismét azt tudom elmondani, hogy nem ez a legfontosabb kiegészítő. Amíg nincs rendben az étkezésed, nem étkezel tudatosan addig kb. kidobott pénz. Ha már megvan a sok alap, és már rutinos vagy a dolgokban és keresel még valami tovább pluszt, nah akkor jöhet ez.

A használandó mennyiségről megoszlanak a vélemények, de min. 600mg-nál kezdődik az ajánlott adag (ha értelmét is akarod látni), de sokan ennek a többszörösét, akár 2400mg-ot is mondanak. Vigyázat! Itt sosem a spenót vagy egyéb növényi kivonat mennyiségéről beszélünk! Itt már maga a hatóanyagról!



De nézzük pár gyártót:

Peak - Ecdysterone
Nutrend - Ecdysterone
Weider - Beta Ecdysterone
Myprotein - Beta Ecdysterone
Scitec - E-Sterone



Katt a nagyobb képért

Elég vegyes lett a kép. Bevezettem egy plusz sort, azzal, hogy havi adag. Itt talán jobban látszik, hogy az a kapszulánkénti pici különbség mennyit jelent mondjuk a havi adagnál. Hát súlyos ezreket-10ezreket!

Vélemény:
Peak - Ecdysterone: Alapvetően nagyon drága. Persze megdobták egy 280mg izoleucinnal, bár igazából a leucin jobb lenne hozzá, nem is beszélve a 100mg-os adagról kapszulánként. Elég sokat kéne bevenni belőle. Ergo nem venném meg.
Nutrend - Ecdysterone: Ha itthon kéne vásárolni ezt venném meg. Normális 300mg-os adagokban, a többihez képest korrekt áron. Ajánlott. Hátrány max az lehet, hogy egyszerre kell nagyot beruházni.
Weider - Beta Ecdysterone: Ezt mos kommentáljam? Persze lehet mondani, hogy van benne két plusz anyag. De ezekkel mindig az a szépséghiba, hogy megveszel egy terméket Beta Ecdysterone néven, és kb. minden van benne csak az nem (és tényleg ez a legkevesebb benne). Horror áron. Csak milliomosoknak...SE.
Myprotein - Beta Ecdysterone: Ugyan azt tudja mint a Nutrend csak egy 30%-al olcsóbban alapból. Ha tovább csökkentjük kuponokkal az árát, akkor meg már kimondottan verhetetlen az ára. Ajánlott kategória!
Scitec E-Steron: Scitec új terméke, nagyon jól megreklámozva, de egyet garantálok, az előírt 3kapszulás adagtól (3*33,3=100mg) semmi hatást nem fogsz kb érezni az tuti! De már hallom előre: "ebben van B6 meg folsav..." Igen? Ha ez kell akkor vegyél egy vitamint! Illetve vannak erre trükkök, hogyan old meg máshogy. Nonszensz az ára...a hatóanyag tartalom is.

Összefoglalás:
Itthon nutrend a nyerő, Angliából a Myprotein. Egy tipp, mivel fehérjés étkezésnél kell bevenni a kapszulát (ergo pl. reggeli ebéd, edzés után) és mivel a multivitamint is akkor szeded be ezért semmi szükség nincs plusz B6-ra vagy egyéb okosságra. Ha egy hatóanyagot akarsz akkor vedd meg azt!

Vedd figyelembe, hogy nem olcsó, főleg ha nagyobb dózisba akarod szedni, így minimum 1 hónapos ciklusokba gondolkodj szedésnél.

Remélem tudtam segíteni a választásban és a tudatos vásárlásban!

Többi összehasonlítás LINK
Tanácsok/Tippek rovat LINK

Lájkolj minket Facebook-on, hogy ne maradj le semmiről!
Ha kérdéseidet megbeszélnéd másokkal ajánlom zárt Facebook csoportunkat.


FeherjeBlog

2 megjegyzés:

  1. beleszertnek kezdeni egy 12 hetes Myprotein - Beta Ecdysterone szedesbe tudnek toled tancsokat kerni?vagy te probaltad mar?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello
      Tanács az, hogy ne tartsd be a gyártói ajánlást és minimum a cikkben írt mennyiségeket használd és párosítsd magas fehérjebevitellel.

      Törlés

Bottom Ad [Post Page]