Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Már többeknek ígérgettem ezt a cikket, végül rászántam magam :) Köszönöm a türelmeteket! :)

Felmerül a kérdés: ha már angliából rendelünk, miért pont a Myprotein és a Bulkpowders?

Nézzünk pár angol webshopot, és egy rövid jellemzést róluk (a teljesség igénye nélkül):
 


Myprotein:
Miért szeretjük? Anglia egyik legnagyobb webshopja (the Hut group része már a márka amúgy 2011 óta), rengeteg saját termék, és kiváló ár/érték arány, sok új termék mindig, sok fejlesztés, illetve nem vetik meg kishazánkat és normális árakon szállítanak ide. Rengeteg tapasztalat van már velük itthonról is. Ezért is róluk van szó főleg a blogon, meg rengeteg akciójuk van folyamatosan, sok kupon...stb.
Alap szállítás: 3,95euro
Ingyenes szállítás: 80euro felett

Illetve elindult már a hivatalos magyar Myprotein oldal, ahol a szállítás csak 1190Ft és 25.000Ft felett ingyenes.

Bulkpowders:
Kisebb cég, talán pont a Myprotein keltette hullámot akarták meglovagolni, de ettől még jó termékeik
vannak. Sőt, vannak olyat termékek amik szinte teljesen ugyan azok. Gondolom ugyan onnan veszik az alapanyagot. Korrekt jó cég, de náluk tényleg csak nagy mennyiségben éri meg csak vásárolni mivel drágább a szállítás, de ha ez nem zavar akkor ugyan úgy ajánlott! Ha van rá igény akkor az ő kuponjaikkal is foglalkozunk majd. Náluk is akad azért 10-15%-os kedvezmények :) Illetve MJ44585 regisztrációkor megadható kóddal kaptok 5font kedvezményt az első rendelésből.
Alap szállítás: 10,99font
Ingyenes szállítás: 200font felett



Discount Supplements:
Rengeteg márka terméke, sokszor jó akciók, de saját termékeik nincsenek, így ugye ők a kicsit drágább kategóriát képviselik. Ha ON, USN, PhD...stb. (jellemzően amcsi márkák) fan vagy akkor érdemes ránézned.
Alap szállítás: kalkulálja a rendeléskor
Ingyenes szállítás: 200font felett

Exante Diet:
Főleg (csak) a hölgyeket  célozza meg az oldal, mindenféle diétás kaja, termék, recept, táplálkozás terv, fogyókúrák, stb. Hölgyeknek érdemes körbenézni, mivel jól szállítanak hozzánk is.
Alap szállítás: 8,99font
Ingyenes szállítás: 100font felett

GoNutrition:
Elég új cég, saját termékekkel, de nagyon jönnek felfelé. Vicces, de az az emberke alapította aki a Myproteint. (Myproteint megalapította és a Hut group vásárolta fel kb. 22-25milliárd forintért 2011ben. Igen már akkor annyit ért, ma már többszöröse). Gondolom unta magát és csinált egy új tápkieg céget :) Teljesen jók a termékek, ugye megvolt már a tapasztalat a Myproteinnel neki, úgyhogy nyugodt szívvel tudom ajánlani. Árban hasonló szinten mozog a Myprotein/Bulkpowders duóval. Ami viszont nagyon szimpatikus a cég termékeiben, hogy a legtöbb termékek összetevőit, pontosan leírják és nem csak felsorolják, hanem ott van mellette a %-os érték, így tényleg megtudod, hogy a koncentrátum és izolátum keverékben mennyi is az izolátum stb... Pl. itt egy termék, amiben 5 fehérje forrás van, de így tudod hogy pontosan miből mennyi. Szerintem ez egy hasznos dolog. Persze ez nekünk is jó, mert így még könnyebb bármilyen terméket otthon kikeverve leutánozni, de úgy látszik bevállalták ezt a rizikót :)
Itt van is a blognak ajánló kódja: ZZGX6S, amit ha használtok, kaptok a rendeléshez egy ajándék 250g-os fehérjét!

Alap szállítás: 9,99font
Ingyenes szállítás: nincs

Affordable Supplements:
Ők mindenféle márka termékeit árulják, megtaláljuk náluk a kisebb nagyobb márkákat (ON, Olymp, PhD, stb) de van egy saját márkájuk is, ami ASN néven fut. Így itt rengeteg terméket találtok.
Mi a gond? Nem épp vagyunk célközönsége az oldalnak, így a szállítás baromi sok.
Alap szállátás: 18font max 30kg súlyig
Ingyenes szállítás: nincs

Bodybuilding Warehouse:
Hasonló a tematika az előzőhöz. Mindenféle márka (gaspari, on, MusclePharm) és mellette a saját márkájuk, amik ugye olcsóbbak, minimális dizájnal...stb.
Mi a hiba? Nem szállítanak Magyarországra... de ha máshol laksz (Ausztria, Német..stb., környező országok akkor okés a dolog legtöbbször).
Szállítás: nincs

MaxiShop:
Nagyon jó termékeik vannak, jókat lehet olvasni róluk, Angliában egyik top márkának számítanak. Több kategóriára vannak osztva a termékek, ebből ajánlom pl. a Raw termékeket, amik a zsákos, olcsóbb kategóriát képviselik. (van még prémiumabb, dobozos termékes vonaluk, egy női vonal és egy állóképességi vonal) Vannak jó akcióik is sokszor, csak egy a baj.
Alap szállítás: 17font
Ingyenes szállítás: nincs

Monster Supplements:
Korrekt oldal, rengeteg jó márkával és termékkel (inkább a drágább vonal), szerintem mindent megtalálsz az oldalon, de a szállítási áraik is elég monster...:) De ha angliában vagy akkor ajánlott oldal! :)
Alap szállítás: 31,99font 20kg-ig
Ingyen szállítás: nincs





Myvitamins:
Igen jól sejted, a myprotein "leány" cége. Az oldalon főleg csak ugye vitamin készítmények, ásványi anyagokat, kaphatsz (egy két amino azért előfordul), ami talán vonzó azoknak akiknek maga a fehérje szó is elég hardcore és egyenlő mondjuk a szteroiddal. Így gondolom az "átlag", hétköznapi ember volt a célcsoport.
Termékeik jók, érdemes körbenézni, mert ugye sok olyan vitamin termékük van ami nincs a Myprotein kínálatában. Árban viszont hasonlóan jók! (és akcióik is hasonlóan vannak, ha valakit érdekel írjon)
Alap szállítás: 6,49font
Ingyenes szállítás: nem találtam infót róla...

Pro 10:
Saját márkás oldal. Persze lényegesen kisebb, de vannak jó termékei. Érdemes megnézni, viszont sok terméknél pl nem értem miért nincs 1kg-osnál nagyobb kiszerelés.
Alap szállítás: 20font
Ingyenes szállítás: nincs

Protein Lifestyle:
Ez is saját márkás oldal, sok jó termékkel. Áraik elfogadhatóak. De valahogy nem dobban meg a szívem :)
Alap szállítás: 22font 30kg-ig
Ingyenes szállítás: nincs

SCI-MX:
Népszerűbb márkák közé tartozik Angliban, saját termékek, kicsit a drágább vonal. Támogatott sportolókkal, de azért nem egy óriás cég. Érdemes körbenézni náluk is.
Alap szállítás: 16font 30kg-ig
Ingyenes szállítás: nincs

The Protein Works:
Róluk egyszer már volt cikk a blogon. (azóta pl a szállítás sokkal olcsóbb lett) Már akkor is szimpatikus volt a cég. Ugye azzal az újítással jöttek, hogy te összeállíthatod a neten a saját termékedet, és ők azt neked leszállítják. Persze meg is kérik az árát, de jó gondolat. Bár ha belegondolok, hogy ugyanezt megcsinálom otthon is? :)
De ezen kívül vannak ugye sima termékeik is, elég korrektek, árak is barátságosak. Ajánlott megnézni :)
Alap szállítás: 6,99font
Ingyenes szállítás: nincs




Összegzés:
Talán így már jobban látjátok, hogy miért pont ezekről a cégekről van több szó az oldalon. Egyszerűen a szállítási költség eléggé befolyásoló tényező, főleg kisebb rendeléseknél, főleg ha pl. nincs is lehetőség az ingyenes szállításra. Persze nagyon fontos a megfelelő ár/érték arány, illetve hogy legyen már tapasztalat és bizalom az adott gyártóval.

Ezeknek fényében az alábbi boltokat ajánlom (névsorban):
Bulkpowders
Discount Supplements
Exante Diet
GoNutrition
Myprotein
Myvitamins
The Protein Works

+1
Ha nem táplálék-kiegeket akartok venni, hanem sport szereket, ruhákat (de én még bőröndöt is itt vettem) akkor nagyon ajánlom a Sportsdirect oldalt, ahol iszonyat akciók vannak, olcsón szállítanak, és magyar nyelvű oldal is van, bár gugli fordító gyanús, de forintban látod az árakat és magyar kártyával tudsz fizetni. Egyszer vásárolsz innen, többször nem fogsz máshonnan :)Van már itthon üzletük, de szerintem nem kell mondanom, hogy netről olcsóbban tudsz vásárolni :)


Remélem tudtam segíteni a választásban és a tudatos vásárlásban!

Többi összehasonlítás LINK
Tanácsok/Tippek rovat LINK

Lájkolj minket Facebook-on, hogy ne maradj le semmiről!
Ha kérdéseidet megbeszélnéd másokkal, ajánlom zárt Facebook csoportunkat, vagy írj e-mail, vagy Facebook-on.



FeherjeBlog











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bottom Ad [Post Page]