Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]



Már lassan nincs senki, aki ne hallott volna az elkövetkező nagy meccsről - Conor McGregor vs. Floyd "Money" Mayweather. Magyar idő szerint 2017 augusztus 27. vasárnap hajnali 2-6 között.

De felmerül a kérdés, kinek éri meg ez a mérkőzés?

A legnagyobb nyertese az egész mérkőzésnek McGregor és maga az MMA sportág, de még jobban a UFC. Mert ha megnézzük, végül is ők mit veszíthetnek? Semmit. Ha Conor veszít, akkor az lesz az első nyilatkozata valószínű, hogy rendben, most kikapott, de ha normális "bunyó" (értsd. kötetlen mma) akkor simán elveri. De még így is nyer egy rakat pénzt (kb. 18-20milliárd Ft!!! + a szponzorációk) és az óriási hírverésnek hála az ő hírneve is nagyot növekedett már most.

Ha csak a social felületeit nézzük meg, az elmúlt időszakban hirtelen megugrott a követő tábora, csak Facebook-on 1 millió új követőt szerzett amióta tart a hype. Ugyan ebben az időszakban ez a szám 5 millió Instagramon.
Emellett jó az UFC-nek mert most rengetegen megismerték és lehet többen hozzákezdenek majd az MMA-hoz, vagy csak nézni a meccseket. McGregor halad majd tovább karrierjében, még fiatal, így még sok aktív év áll előtte

És mi történik ha nyer? Rengeteg pénz mellé óriási hírnevet és elismerést fog szerezni magának, mivel egy olyan "ősi" sport egyik nagy alakját sikerül megvernie egy bunyósnak, mint ami a box - amit a küzdősportok királyának tartanak (tartottak?).
UFC-nek ez óriási elismerés és üzlet, támogatják is Conor felkészülését rendesen, amivel lehet.

Forrás: Instagram

Ha nyer Floyd, akkor büszke lesz magára, hogy elverte ezt a senkiházit és kijelenti, hogy a box az box, az a profik sportja. Meg persze nyerni fog kb. 58-60 milliárd Ft-ot ezzel a meccsel, akár nyer akár veszít. Továbbra is veretlenül visszavonul és szórja a pénzét amire nem szégyenli.
De ha veszít?
Akkor sokan buknak - a sport, a saját hírneve és veretlensége mind megcsorbul. Bár tény hogy vereség esetén tud majd azzal takarózni, hogy ő már öreg, McGregor karfesztávja nagyobb...stb. De valószínűleg nem sokakat fog érdekelni, aki nem nagy fanja. Maga a box sportág óriásit bukik, mivel a követők, a fiatalok azt látják, hogy itt az új, a jobb. Oldschool vs Newschool. Persze megy a szájkarate már előre, Mayweather eléggé leszólja az MMA-t: "MMA is for white people who can't box" /MMA azoknak a fehér embereknek van, akik nem tudnak boxolni/

Táplálékkiegészítő vonalon, maradva Conor McGregor-t a Magyarországon kevésbé népszerű BSN támogatja (akikől megírtuk már, hogy az egyik legnagyobb kieg gyártó a világon, aki egy tulaj kezében van az Optimum Nutririon-al együtt). Legnépszerűbb termékük talán a 6 fehérjéből álló Syntha-6  bár mi nem tartjuk annyira különleges terméknek.

Mire számíthatunk a meccsen?

McGregor egyértelműen mindent bele fog adni. Nyerni akar, nincs mese. azt nyilatkozta, hogy 4 körön belül kiüti.
Mayweather-t sok kritika érte a rajongóktól a legutóbbi Manny Pacquiao elleni mérkőzéséért, ahol lényegében végig védekezte az egészet és pontozással nyerte. Azt ígérte, hogy támadni fog és kiüti Conor-t. Nem kell matekzseninek lenni, hogy lássuk, valakinek nem lesz igaza :)

Mit mondanak a fogadóirodák?

Külföldi irodákat nézve Mayweathert tartják egyértelmű esélyesnek - meg még sokan a szakmában.

Mit mond a nép?

Google szavazata alapján McGregor-nak szurkolnak többen. (és igen, mi is rá szavaztunk =) )

Győzzön a jobbik... de inkább McGregor! :)

Ti kinek szurkoltok?

Feherjeblog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bottom Ad [Post Page]