Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Egyre nagyobb divatját éli a jelenség, hogy fogyókúrázzunk. Ezzel nem is lenne baj, mert a legtöbb embernek tényleg jót tenne egészségügyileg, de a baj ott kezdődik, hogy az emberek úgy akarnak fogyni, hogy:
  •  vagy nem esznek semmit
  •  csoda diétát akarnak...tapasztalat, hogy minél nagyobb hülyeségnek hangzik, annál több követője lesz...
  •  vagy minden marad a régi és pluszba!!! esznek valamit amitől fogyni akarnak...
Tapasztalataim szerint sajnos a szebbik nemet elég könnyen megtalálják (nem csak őket) a csodadiétákkal, kapszulákkal, zöldkávé...stb.  ami megköti a zsírt, lefogysz tőle... semmit nem kell csinálni, csak szedd be a termékünket. ÁTVERÉS! De tegyük fel (nincs így, de feltételezzük), hogy működnek ezek. Mivel semmit nem változtattál, ezért életed végéig szedheted a terméket, jó üzlet nem? =) Lehet én is kitalálok valami bogyót és meggazdagszok =D

de nézzük pár terméket amit nem is kell teleshopból megvenni, vagy internetről, hanem ott vannak városainkban, az üzletek polcain:


Az alábbi termék Diétás Shake néven van a polcokon 2000Ft körüli áron fél kiló. Ebben nincs is újdonság, nah de nézzük az összetételt:

100g termékben:
16,7g fehérje
68,5g szénhidrát, ebből 52,6g CUKOR!!!
5g zsír

és persze komoly vitamin mennyiség pl. 65mg c-vitamin 100g termékben....

Ez most KOMOLY??? Azt hittem rosszul látok. 52,6g cukor? Több mint a fele? Ez még tömegnövelőnek is durva, nem hogy egy diétás készítménynek...

Másik nagy kedvencem a Nestle Fitness termékek. Hölgyek! Ne egyetek ilyeneket! Semmi értelme.
Konkrét példa (Nestle Fitness Chocolate)
100g termékben:
7,8g fehérje, 74,1g szénhidrát amiből 23,6g cukor, 6,2g zsír


Persze egyből jön a védés, biztos azért mert ez csokis ízű...oké nézzük a yoghurtosat, 23,2g cukor / 100g...

Persze a nők szeretik mert szép a doboza, meg fit nők vannak a dobozon, meg a TV-ben...de egyet elárulok, hogy fittek maradjanak tuti nem ezt eszik minden reggel :)Hosszú még a sor...napestig lehetne sorolni az ilyen termékeket, ami totál hülyeség (pl. activia, aminek egy dobozkájában kb 15g cukor van), de remélem tanulunk ezekből.

Hagyjuk az ilyen fitness termékeket, ha egy tuti reggelit akarsz egyél natur fehérjét, zabpehellyel. Legjobb reggeli, de hogy a számok is bizonyítsák:
30g tejsavófehérje - 24,6g fehérje 1,8g szénhidrát 2g zsír
70g zabpehely - 8,75g fehérje 40g szénhidrát 4,9g zsír

Összegezve:
33,35g fehérje, 41,8g szénhidrát 6,9g zsír
Ugye nem is rossz? :) És ebből kb. 1g a cukor és 1,5g a telített zsír.

De ha kész terméket akarsz venni minden áron, itt van ez vagy ez.Egy módja van annak, hogy elkerüld az átverést: OLVASS! Olvasd el a termék hátulját, hogy mi van benne, ha nincs ráírva, akkor az már rég gyanús...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bottom Ad [Post Page]