Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Most, hogy már túl vagyunk a 15-30%-os fehérje tartalmú termékeken, nézzük a 30% felettieket.

Ez már az a kategória amiben egy könnyebben hízó is gondolkozhat már, de hangsúlyozom én még mindig az otthon összerakom magamnak párti vagyok. Majd írok arról is egy cikket, hogy hogyan lehet és mennyiért, ITT.

Nézzük a számadatokat:

Katt a nagyításért!- esetleges elírások lehetnek, kérlek szóljatok ha találtok valamit :)


Termékekről vélemény: 

Scitec - Jumbo Professional: Sima Jumbo-hoz képest +10g fehérje tartalom és kb. -16g szénhidrát, 2g több kreatin 100g termékben. Nem tudom, hogy megéri-e. Lehet jobban jársz ha megveszed a simát és raksz hozzá egy kis fehérjét meg kreatint és ugyan ott vagy. Ára elég jónak mondható a mezőnyben, bár semmi olyat nem tartalmaz amitől drágának kéne lennie. Egy alap tömegnövelőnek mondanám.
Scitec - Volumass 35 Professional: Jumbo pro-hoz képest látszólag nincs sok különbség, még a kreatin is kevesebb benne, de olyan szempontból jobb, hogy kevesebb benne a cukor. (innen látszik, h a szénhidrát része 90-95%-ban maltodextrin, mivel 100g ban 4g a cukor, tehát dextróz kb. 2-3g lehet benne, és ugye még ez alatt van összetevőknél a vitargo, tehát az meg még kevesebb, jó mi?) Olyan szempontból már komplexebb, hogy ebben már van fehérje izolátum, de az a kevesebbik rész sajnos.
Scitec - Myo Max és Professional: Két termék összetétele hasonló, a hozzáadott plusszokban van különbség. Árban nem sok van, így kettő közül a Prof. választanám, de plusz párszáz forint és ott a HardCore, amit tényleg jónak tartok. Így ezt a kettőt nem venném meg. Ár/érték arányban nem valami jók...
Scitec - Myo Max Hardcore: És itt a Scitec zászlós hajója. Cukor tartalmat a Maltodextrinnel sikerült alacsonyan tartani, ez helyes. Fehérje téren, ugye nagy-részben gyors felszívódású és kisebb részben meg lassú. Ennek már azért elég jó a hozzáadott aminosav profilja, plusz hozzáadott vitaminokkal. Ez olyan termék amit mondjuk magam is meginnék (bár edzés utánra a lassú fehérje nem kéne bele, így nem a legideálisabb), de itt jön a fekete leves, az ára. Sajnos a komplexebb termékeknek megkérik az árát.
Myprotein - Hurricane XS: Összes termék közül ennek a legmagasabb a fehérje tartalma, cukor tartalmáról nincs infó, de összetevők alapján a 29g szénhidrátból olyan 15g biztos cukor, maradék meg zab lényegében. Edzés utánra szerintem jó kombó a koncenrátum+izolátum és a nagyrészt gyors ch + egy kevés lassú (olyanoknak akik mondjuk nem tudnak kajálni edzés után hamarosan). Elég magas a kreatin tartalma, talán ezért is van benne több cukor, illetve ebben a termékben van HMB is, ami szép gesztus, bár azért nem túl sok van benne. Ára ennek is magasabb, de mindenképp a minőségibb kategóriába tartozik.
Myprotein - Hard Gainer Extreme: Hát erről a termékről sok infónk nincs, összetételileg 4 fajta fehérje, gyorsak is lassúak is, illetve szénhidrátból gyors felszívódásúak. Cukor tartalma valószínű alacsony, a fructoseban van ugye csak. Bár nincs benne semmi hozzáadott plusz, így az ára kicsit magas szerintem, bár valószínű a komplex fehérjék miatt, de attól még nem ajánlom, van ennél jobb is szerintem.
Myprotein - Total MRP: Ez már nem is tudom miért került ide, mivel MRP (étkezés helyettesítő), de talán azért mert sokan tömegnövelőt napközben is kortyolgatják. ez a termék erre tökéletes! Szinte 0 cukor jófajta szénhidrátok, és jófajta fehérjék, ez a termék erősen ajánlott, főleg ilyen áron! (és ugye tudjuk, hogy ez még olcsóbb is)
Myprotein - Total Gainer: Semmi hozzáadott tartalom, egy fehérje+Ch keverék. Megvan benne a gyors és a lassú is mindkét oldalon, tehát jó keverék, de kicsit drága véleményem szerint!
Brutal Nutrition - Brutal Gainer: Összetételéről semmi infó, ez kicsit érdekes. Hozzáadott tartalom nagyon minimális, semmi értelme. Ezt a terméket tuti nem venném meg!
MHN Sport - Whey Gainer 35: Az árgyőztes a mezőnyben, cukor tartalma elég magas sajnos, talán azért is ennyi, sok benne a glükóz (szőlőcukor). Viszont jók a hozzáadott összetevők, tisztességes mennyiségek. Alap tömegnövelő, de a cukor tartalmon kívül nem tudok belekötni. Ha nehezen hízó vagy, ez a termék jó választás lehet neked. Ha könnyen zsírosodsz, akkor hanyagold!
Pro Nutrition - Creatine Pro-Mass: Sok infó erről sincs, brutál magas a cukor tartalma, és ugyan annyi a kreatin van benne mint mondjuk a Hurricane XS-ben. Hiába olcsóbb ez, olcsó húsnak híg a leve, szokták mondani.

Remélem tudtam segíteni, ha hiba van valahol, nyugodtan írjátok meg, próbálom javítani!

A 3. rész a tömegnövelő készítése otthon. Megpróbálom kikeverni a népszerűbb termékeket, h megnézzük mennyivel is olcsóbb ha otthon magunk összerakjuk a termékeket.

További tanácsok rovat cikkek ITT

FeherjeBlog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bottom Ad [Post Page]